Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tokkari/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tokkari/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tokkari/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tokkari/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Tekijät -

Tekijät

Ammattitaitoa vuosien kokemuksella

Tokkari Oy on toiminut vuodesta 1997 – kahdessa vuosikymmenessä ehtii ymmärtää valokuvan voiman. Se on sitä jotakin, joka selfieistä puuttuu.

Marjo
Tokkari

  • Tuottaja, valokuvaaja

Kun muut kertoivat, että heistä tulee isona prinsessoja, minä kerroin, että minusta tulee valokuvaaja. Olin 12-vuotiaana Alhovuoressa laskettelemassa, kun huomasin tuntemattoman pikkupojan hissilipussa hienon kasvokuvan. Tiedustelin kuka kuvan on ottanut. Vastaus oli ”äiti”, joka oli parhaillaan syömässä illallista viereisessä ravintolassa. Marssin ravintolaan ja vaadin päästä tämän tunnetun muotokuvaajan studiolle auttamaan. Pääsin. Siellä kuluivat sitten lauantait, omalla studiolla vuodet. Hyvällä kuvalla on hyvät seuraukset. Valokuvaamisessa on parasta hetki, jolloin huomaa kuvan herättävän katsojassa tunteita.

  • +358 (0) 400 603 355
  • marjo(at)tokkari.com

Sami
Myllys

  • Videokuvaaja, editointi

Sami rakastaa hyviä tarinoita ja sisältö onkin ensisijalla tällä media-alan moniottelijalla. Samin kuvaamaa materiaalia on nähty vuosien varrella lähes kaikilla kotimaisilla tv kanavilla. TV-tuotannoissa Samin erityisosaamista on eng-kuvaus erilaisiin urheilu- ja lifestyleohjelmiin, sekä ilmakuvaus radio-ohjattavilla kuvauskoptereilla. Monikameratuotannot ja live-lähetykset työllistävät myös useasti tätä monipuolista media-alan osaajaa sekä kameran takana että ohjaamossa. Samin pääasiallisin työkalu on Sony Cinealta 4k malliston Sony FS7, jonka tehokkaaseen hyödyntämiseen Sami on hakenut oppia useista Sony Masterclass koulutuksista alan kansainvälisiltä huipuilta. Kiinnostavat aiheet, mukavat työtoverit ja haasteelliset toteutukset ovat Samin mukaan videotuotantojen parasta antia ja tuovat jokaiseen päivään jotain uutta opittavaa.

Robert
Bilski

  • Editointi, kuvakäsittely ja 3D

Bilski oli jo taaperona tuottelias, etenkin kuvittajana ja musiikin harrastajana. Pitkän mainosvalokuvaajan uran jälkeen R. Bilski on siirtynyt kuvankäsittelyn ja videoeditoinnin pariin. Hänet tunnetaan äärimäisestä tarkkuudesta ja innokkuudesta jokaisen projektin suhteen. Bilskin mielestä kaiken voisi tehdä paremmin, joten hän sekaantuu mielellään muidenkin kuviin. Päsmäri hän ei silti ole, vaan inspiroiva sielu, joka löytää asiakkaan kanssa aina kultaisen keskitien. Bilski rakastaa edelleen musiikkia, urheilua, eläimiä ja luontoa.

Jari
Lallukka

  • Valokuvaaja

Sain ensimmäisen kamerani 10-vuotiaana. Se oli kerrassaan upea, japanilainen kompaktikamera. Sen jälkeen kamera ei olekaan enää irronnut kädestäni. Seuraava magian hetki koitti Töölön Pärinäpirtissä; Ystäväni näytti miten vedostetaan mustavalkoisia valokuvia. En koskaan unohda hetkeä, jolloin valokuva alkoi hahmottua punaisen valon loisteessa. Digiaika toi mukanaan jälleen uudenlaista taikuutta ja kuvaaminen jatkuu. Kuvaan häitä, hautajaisia, luontoa, maisemia, veneitä, autoja, taloja ja eritoten potretteja. Ihmisten kuvaaminen on haastavaa ja palkitsevaa – jokaiseen ihmiseen mahtuu niin paljon sävyjä ja tunteita! Ihminen on aina upea. Olen valokuvauksen työmies ja nautin kaikenlaisista toimeksiannoista. Minulle valokuvaus on kovaa duunia, luovuutta ja intohimoa.

Nunnu
Kivikari

  • Matkailu- ja tapahtumasuunnittelu, sisustussuunnittelu

Kivikari on usein maailmalla, mutta hänet saa aina kiinni. Ellei kännykkä ole rikki. Tarvitsisitko aivan ehdottomasti huomiseksi Formula ykkösten paddock-passit ja aamukahvit Elvisten seurassa? Vai liput lätkämatsiin kaksi tuntia ennen ottelua, hotellihuoneet ja kuljetuksen seurueellesi? Vai pitäisikö kadonneiden lentolippujen tilalle leipoa uudet? Kivikari on kokenut Kaiken. Matkailun monitoiminainen loihtii matkapaketit palveluineen tyhjästä ja vastaa asiakkaiden tarpeista ja toiveista ylivoimaisella tyylillä.